Bruidstaart


Ga je binnenkort trouwen en zoeken jullie nog een bruidstaart? Misschien kan ik het lekkerste momentje van deze speciale dag verzorgen.

Taart-van-Miranda is gediplomeerd PME Sugar Flower Artist. De kunst van het zo mooi mogelijk namaken van echte bloemen in suikergoed. Deze bloemen zijn eetbaar. Denk hierbij aan Rozen, Lelies, Lelietje van Dalen, Freesia’s, Orchideeën en Lathyrus. Tevens heb ik mijn PME diploma Royal Icing behaald. Door middel van diverse spuittechnieken kan ik de leukste en verfijnste details toevoegen aan jullie bruidstaart met Royal Icing.

Neem contact met me op om te vragen of ik nog beschikbaar ben op jullie bruiloft en kom gezellig langs voor een proeverij!

Tijdens een proeverij kunnen jullie onder het genot van verschillende smaken taartjes jullie wensen kenbaar maken. We zullen dan een schets maken van het ontwerp ter goedkeuring.

De kosten van een proeverij zijn voor drie verschillende taartjes €30.

Prijzen bruidstaarten zijn op aanvraag. Kale prijzen zijn vanaf €5,50 p.p. Voor een taart gedecoreerd met suikerbloemen ligt dit bedrag hoger. Ook worden er extra kosten in rekening gebracht voor bv eetbaar kant, decoratie lint en taarttoppers. Minimaal te bestellen taart is voor 32 personen, dit is een 2 lagen stapeltaart.

Bezorgen van jullie bruidstaart op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Buiten Nieuw vennep wordt €1 per km in rekening gebracht.