Over mij


Ik ben Miranda, mijn grootste passie is taart bakken en decoreren. Ik ben gediplomeerd PME Sugar Flower Artist. Dit betekend dat ik zo natuurlijk mogelijk bloemen probeer na te maken van suikergoed. Denk hierbij aan Rozen, Lelies, Lelietje van Dalen, Freesia’s, Orchideeën en Lathyrus. Deze bloemen zijn ook eetbaar.

Tevens ben ik in het bezit van mijn PME Royal Icing diploma. Door middel van diverse spuittechnieken kan ik de leukste en verfijnste details toevoegen aan een taart met royal icing.

Mijn werkgebied ligt in Nieuw vennep, Haarlemmermeer en Bollenstreek.

Of het nu gaat om een verjaardagstaart voor u, uw (klein-)kind, bruidstaart of een taart voor een speciale gelegenheid; ik ga graag de uitdaging aan iets bijzonders, moois en lekkers voor u te maken.

Ga je bijna trouwen en zoek je nog een mooie bruidstaart, maak gerust een afspraak. Onder het genot van een proeverij kunnen we al jullie wensen bespreken.

 

Taart-van-Miranda werkt met verse ingrediënten en een vast recept, zodat we een constante  kwaliteit bieden. Taart-van-Miranda is in het bezit van het certificaat van voedselveiligheid en werkt volgens de Europese richtlijnen voor hygiëne.

De producten van Taart-van-Miranda zijn niet geschikt voor personen met een glutenallergie, pinda/noten allergie, lactose intolerantie of wanneer je een veganistisch dieet volgt.

Like Taart van Miranda op Facebook en blijf op de hoogte van alle taart nieuwtjes!