Workshop


 

Bij deze workshop leer je de basis van het maken van een gedecoreerde taart. De taart wordt in drie lagen gesneden en gevuld met botercrème en jam. Na het afstrijken van de taart wordt deze bekleed met marsepein. Daarna kun je met behulp van uitstekers en molds je taart versieren. Aan het einde van de workshop mag je de taart natuurlijk mee naar huis nemen.

prijs €55 p.p.

deelname min. 3 en  max. 6 personen

duur ca. 3 uur

maandag of dinsdagochtend van 9:00-12:00 uur

woensdagochtend van 9:00-12:00 uur

(in overleg s’avonds of zondag’s)

 

WORKSHOP AGENDA

Pasen

19 april 2019….19:00 uur….€55

Vos taart

20 Mei 2019….19:00 uur….€55

 

Bij de workshop kun je een starterset aanschaffen, zodat je gelijk zelf thuis aan de slag kunt. In het pakket zit een bakvorm, biscuitmix, botercrème, marsepein en een aantal handige gereedschappen. Dit pakket kost €39.

 

Voorwaarden:

De workshop dient na bevestiging van Taart-van-Miranda door de klant te worden betaald dmv een betaalverzoek. Mocht je door omstandigheden de workshop niet kunnen volgen, dan kun je tot max 72 uur voor de workshop afzeggen dmv telefonisch contact. Ik zal dan netjes je betaling terug storten. Na de 72 uur moet ik 50% in rekening brengen. Mocht de workshop niet door kunnen gaan door omstandigheden van Taart-van-Miranda, zal een passende oplossing gezocht worden.

De workshop wordt gegeven in mijn bedrijfspand aan de Westerdreef 5 p 2152 CS Nieuw vennep.