logo

Algemene voorwaarden

Taart-van-Miranda werkt met verse ingrediënten en een vast recept, zodat we een constante kwaliteit kunnen bieden. Taart-van-Miranda is in het bezit van het certificaat van voedselveiligheid en werkt volgens de Europese richtlijnen voor hygiëne.

Annuleren van een bestelling

Een bestelling kan tot 7 dagen voor de afgesproken datum worden geannuleerd zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Wanneer de afspraak binnen 7 dagen voor de afgesproken datum wordt afgezegd, wordt er €20,- in rekening gebracht i.v.m. de voorbereidingen. Als de bestelling door Taart-van-Miranda afgezegd moet worden, door ziekte of andere onvoorziene zaken, zal een passende oplossing worden gezocht.

Workshops

Een workshop dient na bevestiging van de afspraak door Taart-van-Miranda door de klant te worden betaald d.m.v. een betaalverzoek. Mocht je door omstandigheden de workshop niet kunnen volgen, dan kun je tot maximaal 72 uur voor de workshop afzeggen d.m.v. telefonisch contact. Ik zal netjes je betaling terug storten. Na de 72 uur wordt er 50% in rekening gebracht. Mocht de workshop niet door gaan kunnen gaan door omstandigheden van Taart-van-Miranda zal een passende oplossing gezocht worden.

Allergieën

De producten van Taart-van-Miranda zijn niet geschikt voor personen met een glutenallergie, pinda- of notenallergie, lactose intolerantie of wanneer je een veganistisch dieet volgt.