logo

Baby & gender cake

Wat is een Gender Cake? Aanstaande ouders gaan voor de 20 weken echo. Zij vragen daar aan de verloskundige of radioloog om het geslacht van hun baby op een papiertje te schrijven en in een gesloten envelop te doen. Taart-van-Miranda opent de envelop en bakt een taart die aan de buitenkant wit is, maar van binnen is de cake roze of blauw. Op de Gender party snijden de aanstaande ouders de taart aan en zien dan aan de binnenkant van de taart het geslacht van hun kindje. De stijl van de taart zal altijd neutraal in baby thema zijn, de buitenkant verklapt niet het geslacht van het kindje! Gender Cake’s zijn in verschillende formaten, prijzen en stijlen te bestellen. De vulling is uiteraard helemaal naar jullie wens!

Ook voor de iets nuchtere Hollandse zwangere vrouw is er natuurlijk geen leukere manier om iedereen te vertellen dat je zwanger bent, door te trakteren op een lekkere taart. Bijvoorbeeld met een taart in de vorm van een zwangere buik. Deze taart is ook leuk wanneer je met zwangerschapsverlof gaat of een babyshower organiseert. Hier geldt ook, de taart is geheel naar eigen wens te maken

Baby Cake Smash Fotoshoot

Wordt jouw kindje bijna 1 of 2? Dan is het geweldig om een Baby Cake Smash Fotoshoot te laten maken! Tijdens de Fotoshoot mag jullie kindje een heerlijke Taart-van-Miranda smashen.

Wil je ook met jouw kleintje zo’n gave Cake Smash Fotoshoot laten maken? Boek deze dan op www.rachelledens.nl/cakesmash.


Gerelateerde producten

bruidstaart

Bruidstaart

verjaardagstaart

Verjaardagstaart

dripcake

Drip cake