logo

bruidstaart

Ga je binnenkort trouwen en zoeken jullie nog een bruidstaart? Misschien kan ik het lekkerste moment van deze speciale dag verzorgen? Taart-van-Miranda is gediplomeerd PME Suger Flower Artist. De kunst van het zo mooi mogelijk namaken van echte bloemen in suikergoed. Deze bloemen zijn eetbaar. Denk hierbij aan Rozen, Lelies, Lelietjes van Dalen, Fresia’s, Orchideeën en Lathyrus. Tevens heb ik mijn PME diploma Royal Icing behaald. Door middel van diverse spuittechnieken kan ik de leukste en de verfijndste details toevoegen aan jullie bruidstaart met Royal Icing.

Tijdens een proeverij kunnen jullie onder het genot van verschillende smaken taartjes jullie wensen kenbaar maken. We zullen dan een schets maken van het ontwerp ter goedkeuring. De kosten van een proeverij zijn voor drie verschillende taartjes €30,-. Prijzen van bruidstaarten zijn op aanvraag. Kale prijzen zijn vanaf €5,50 p.p. Ook worden er extra kosten in rekening gebracht voor bijvoorbeeld eetbaar kant, decoratie lint en taarttoppers. Minimaal te bestellen bruidstaart is voor 32 personen, dit is een 2 lagen stapeltaart.

Taart-van-Miranda is vaste bruidstaart leverancier van Boerderij De Deel in Nieuwerbrug ad Rijn en Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek.

Bezorgen van jullie bruidstaart op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.


Gerelateerde producten

verjaardags

Verjaardagstaart

babycake

Baby & gender cake

dripcake

Drip cake